La CUP prepara un esdeveniment a favor de la regulació laboral de les treballadores sexuals

La Trobada Popular Municipalista organitza una jornada de treball per l’elaboració d’un programa polític per les municipals 2015 de Barcelona a favor de les treballadores sexuals.

L’acte constarà de dues parts, una primera encarada a explicar l’estat del treball sexual a la capital catalana, seguida de la creació conjunta d’un programa polític configurat a partir de les persones assistents i les plataformes que actuen entorn el treball sexual.
L’acte tindrà lloc el 21 de gener a partir de les 19h al  Casal Independentista de l’Eixample La Cruïlla (Carrer de Sardenya, 256-260, 08013 Barcelona).
De la lluita de les treballadores del sexe, a un programa polític propi i feminista
La CUP convoca aquesta jornada en el marc de la Trobada Popular Municipalista, un projecte amb l’objectiu de fer extensiva una proposta d’intervenció política a la ciutat per “elaborar entre totes una candidatura per a les properes eleccions municipals de l’any 2015”. De la mateixa manera, pretén també “articular un espai d’intervenció política i institucional que pugui aglutinar els moviments i lluites populars de Barcelona”.
Actualització (21-1-15 23:25) A causa de l’allargament de la primera part de l’acte l’organització ha decidit aplaçar la configuració col·lectiva del programa polític al dia 5 de febrer.

Cartell de la Trobada Popular Municipalista sobre l'elaboració d'un programa polític a Barcelona a favor de les treballadores sexuals,  CUP

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s