El nom de la candidatura de la CUP Barcelona es sotmet a votació

La CUP Barcelona porta a terme un procés votació obert per escollir el nom de la candidatura a les eleccions municipals 2015 de Barcelona. Fan una crida a la participació popular oberta a tot el veïnat de Barcelona, com a primer pas públic de la candidatura.

El primer dia van votar unes 250 persones. La primera modalitat de vot és online, per aquelles persones participants en alguna de les tres Trobades Populars Municipalistes realitzades membres d’alguna de les organitzacions que donen suport. A qui s’ha enviat un correu electrònic amb un enllaç personal que permet accedir a l’aplicació fins la mitjanit del dia 30 de gener. Tota la resta de barcelonins/es poden votar de manera presencial a diferents casals habilitats de 19h a 21h fins al proper divendres.

Cup, municipals 2015, bcn, barcelona, municipalisme, capgirembcn

Es poden classificar per ordre de preferència fins a un total de sis propostes de noms, els quals han estat proposats per membres de la TMP (Capgirem Barcelona, Trobada Popular (CUP), Capgirem Barcelona-CUP, Crida per Barcelona, CUP-Capgirem Barcelona, Crida per Barcelona-CUP).

La CUP presenta la candidatura per la ruptura a l’Ajuntament de Barcelona, desmarcant-se de Guanyem, i amb el suport de l’espai de la Trobada Popular Municipal i d’altres col·lectius, moviments i partits de la ciutat. I no serà fins la setmana que ve que s’anunciarà el nom definitiu en roda de premsa.

Anna San Clemente (@annSancle)

Anuncis

One response to “El nom de la candidatura de la CUP Barcelona es sotmet a votació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s