Marc Bertomeu: “en cas que no es compleixi el programa, dimitirem”

“El programa polític és un compromís i en cas que no es compleixi o s’incompleixi dimitirem, no hi ha una opció B” declara Marc Bertomeu, el Secretari General de Podem Barcelona. Des de la formació política mostren una crítica a altres partits que prometen una mesura i acaben fent el contrari sense retre comptes ni assumir responsabilitats.

Barcelona en Comú presentarà les mesures concretes del seu programa polític en les properes setmanes, després d’haver-se presentat públicament com a candidatura de confluència per les municipals. Bertomeu explica en una entrevista a aquest mitjà que “les mesures encara no s’han anunciat, s’anunciaran futurament per lògica mèdiatica, per no concentrar-ho tot en una única roda de premsa”.

El representant de Podem afrima que la prohibició els desnomanets “segurament serà una de les principals mesures”. No és d’estranyar degut al gran impacte mediàtic que Ada Colau, membre reconeguda de Barcelona en Comú, ha adquirit a partir de la seva implicació en les lluites de la PAH pel dret a l’habitatge. “Evidentment que els desnonaments s’han de prohibir en aquesta ciutat”  declara Bertomeu.

“Estem elaborant els programes a través d’un procés participatiu”, paral·lelament, Podem també compta amb propostes presentades pels economistes Juan Torres i Vicenç Navarro, amb la recent incorporació de Falciani, que fan d’assessoria econòmica del partit. Així, Bertomeu fonamenta la validesa i solidesa del seu programa polític en confecció, ja que cada mesura proposada va acompanyada d’un pla de viabilitat econòmica.

Marc Bertomeu, Podem Barcelona, Municipals 2015 Bcn, Barcelona en comú.,

Marc Bertomeu, el Secretari Gerenal de Podem Barcelona.

Anna San Clemente (@annSancle)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s