Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Som un grup d’estudiants de Periodisme i Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra, que treballem per informar sobre les noves propostes municipalistes per la Ciutat de Barcelona centrant-nos en les iniciatives de participació ciutadana i la nova política.

municipals 2015 bcn, nova política, cup, guanyem barcelona, barcelona en comú,

Municipals 2015 BCN: Pol Fernàndez, Narcís Figueras, Marc Coromines i Anna San Clemente.

Anna San Clemente (@AnnSancle)

Amb orgull de perifèria barcelonina, sóc estudiant de segon de Periodisme i Ciències Polítiques de la UPF. Compagino aquesta tasca amb el món laboral, la participació política, l’escoltisme i la cultura popular catalana. Sóc d’aquelles persones que desitjaríem que el dia tingués sis hores més, i que tot i això, les acabaríem omplint i encara necessitaríem més temps. Aficionada als reptes, l’aprenentatge constant i els acudits fàcils i, com a periodista, defensora de la professió com a quart poder i de la importància social de la comuniciació. I així, construint un periodisme compromès i treballant per una política del poble i pel poble, dia a dia deixo que l’experiència i la pràctica em vagin enriquint de coneixement.

Pol Fernàndez (@pol_North02)

19 anys, de Les Corts però amb el cor a Sants, sóc estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF. La política genera en mi sentiments contradictoris, m’apassiona i em fastigueja a parts iguals. Crec en un periodisme veraç i compromès a parts iguals, sense mitges tintes o embuts. Seguirem l’actualitat d’unes eleccions municipals que poden marcar un abans i uns després en la manera d’entendre la política local i les funcions d’un Ajuntament mancat de recursos i de poder.

Marc Corominas (@kuru)

19 anys. Amb un peu a Girona i  l’altre a l’Alt Empordà, fent colzes (i coces) a Barcelona on estudio Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF. Vaig nèixer el mateix dia que començava la vaga de la Canadenca, d’aquí deu venir la meva afició a la història. Tot i que la Marca Barcelona ha esborrat progresivament  la Rosa de Foc d’inicis del segle XX, continua existint una ciutat de barris i persones que m’apassiona i que dia rere dia s’organitza per defensar els seus drets que veuen retallats. Per això des d’aquí intentarem posar en relleu aquesta Barcelona que s’està preparant per assaltar la Plaça Sant Jaume i retornar les institucions a la seva gent, o almenys això diuen.

Narcís Figueras (@figtreesgodmade)

Entre els estanys de Sils i la torre Agbar; entre el Montseny i un metro agafat pels pèls; entre un rock cru i una rumba metropolitana; entre una comarca carlina i un barri del PSUC. El periodisme és la terra ferma rere un mar de dubtes i paradoxes que m’abracen. La meva preferida? Intentar compatibilitzar la consecució de l’ideal democràtic i subscriure fil per randa al mateix temps la llosa de veritat que va disparar Walter Lippmann: “l’objectivitat és impossible”. Ara mateix —i canviant de Walter—, pendent de comprovar si la nova política està forjada de formigó armat o cau al cabàs de l’”excedent utòpic”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s